top of page

Det ble match! Vi gratulerer!

Ett av parene som ble introdusert til hverandre forrige måned har bestemt seg for å satse på hverandre. De har nå truffet hverandre i noen uker, og kjenner at følelsene blir sterkere og sterkere. Vi krysser fingrene for at vi ikke ser dem tilbake i systemet vårt, noen gang.

Dette er det 5 paret vi har skapt hittill i år, og det er definitivt rekord. Det er også slik at 2 par skal på date denne eller neste uke :) Det kan potensielt bli 2 par til altså.


Men så har vi også flere kunder og kandidater enn vi noen sinne har hatt.


Rekordmange introduksjoner:


Vi har hatt 107 introduksjoner de siste 100 dagene i følge systemet vårt. De aller fleste møtene og blikjentskapene stopper via introduksjonen, men de få som ikke gjør det har en veldig god statistikk i form av at det blir noe mer.


Av 8 dater i virkeligheten er det nemlig blitt 5 par.


Det tilsier at hvis du kommer deg på en date via oss er sannsynligheten stor for at dette kan være din match og at dere vil fortsette å treffe hverandre.


Det er også slik vi ønsker å ha det.


Etter at du har hatt dine første test introduksjoner er vi selektive med hvem du introduseres til. Vi har stor tro på at dere vil kunne være en match, da vi vet litt bedre hva dere tiltrekkes av, samtidig som vi matcher dere med relasjonsfasiten som begrunnelse. Dere vil altså ha muligheten til å få drømmerelasjonen deres, hvis dere er åpne for å bli kjent.


Har vi tro på at enda flere av de som har blitt introdusert kunne fått en fantastisk relasjon hvis de hadde gitt hverandre en sjanse? Definitivt. Dere kan alle bli enda mer åpne for å bli kjent og finne ut av hva det er vi har matchet dere på.


Samtidig kan du være trygg på at din matchmaker vil pushe på hvis hun eller han ser at dere er en veldig god match, som dere ikke ser selv.


Er du klar for neste introduksjon? Plott inn dagene dine så skal vi se om du har en match i systemet.


73 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page