top of page

Den store datingsesongen er i gang!

Denne søndagen har det blitt flere registreringer i vårt system enn vi noen sinne har hatt tidligere. Det har nok både en sammenheng med at single er lei datingappene og at vi har skapt mange flotte par den siste tiden. Via våre introduksjoner har både kunder og kandidater fått bekreftet at vi leverer på kvalitet og dermed har ryktet spredd seg til venner og kjente som i dag har tatt steget for å registrere seg de også.

Har du lyst til å bli introdusert til mennene vi får inn?


Er du mellom 25 og 35 år så passer vårt rimeligste medlemskap absolutt godt. Vi har mest menn tilgjenngelig i alderen 30 til 40 år og disse er heller ikke så opptatt av at vi kjenner kvinnene som de skal møte så veldig godt. De er vant med å date via appene og liker det å bli kjent og stille spørsmål og kjenne på det hele underveis.


Er du mellom 35 og 45 år kan MatchMe Start passe deg godt fordi du nå får en måned headhunting inkludert i tillegg til introduksjoner i hele 6 måneder. Da blir du introdusert til alle kandidatene også de som krever at vi kjenner deg godt.


Er du 45 pluss anbefales MatchMe Smart eller Pluss. Dette av den enkle grunn av at headhunting må til i de fleste tilfeller og for de fleste er det 3-6 måneder med headhunting som pleier å måtte til før vi får et resultat. Ja vi har fått inn noen menn i 50 årene også i dag, men de fleste mennene som vi introduserer til kundene våre er vi der ute og henter inn personlig. De trenger å få bekreftet at kvinnene vi skal introdusere dem til innehar det de ser etter. De trenger en trygghet om at vi vet hvem kvinnene er og har god innsikt i at de vil det samme for relasjonen som dem selv.


Og vi forstår det godt. Når man har levd et halvt liv vet man godt hva man vil ha. Man vil ikke kaste bort tiden på noe som ikke er av den kvaliteten som man er ute etter. Det er jo også derfor kvinnene ansetter oss, for å slippe å kaste bort sin tid på å lete og bli kjent med menn som ikke kan levere til dem.


Høysesong hos oss er nå og frem til 15 desember. Denne måneden her har vi alltid flest matcher og flest introduksjoner. Når vi i tillegg har en enormt økning utenom høysesong i år gleder vi oss enorm til alt som skal skje de neste 30 dagene. Er du klar? Kanskje er det du som sitter i en god armkrok i julen og nyter følelser du kanskje hadde gitt opp at du skulle få?

87 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page