top of page

Book dine Introduksjoner i forveien.

Fordi det begynner å bli mange introduksjoner som skal planlegges og tider som skal passe, har vi nå fått til et eget system for booking av introduksjoner. Du som er MatchMe eller Introduksjonskunde går til BOOK MØTE og klikker på "Velg en tid for Introduksjon" og booker tidene som passer deg best. Det er Introduksjonsuker annenhver uke.


Husk å logge inn slik at systemet forstår at du har inkludert introduksjoner i medlemskapet ditt. Som MatchMe kunde kan du booke 3 slots hver 14 dag som totalt kan gi deg hele 9 introduksjoner annehver uke, mens du som er Introduksjonskunde kan booke 1 slot annehver uke som kan gi deg 3 introduksjoner annehver uke.

En slot gir altså mulighet til å bli introdusert til 3 menn pr gang.


Direktelink til å booke dine introduksjoner finner du her:Er du kandidat skal du ikke booke, men blir kontaktet for å høre om tiden som er booket kan passe til deg. Vi endrer selvfølgelig på tid og slots hvis vi ser at det ikke går og vi ønsker å få kunde og kandidat introdusert, men jo mindre tid vi bruker på å planlegge tid og maile frem og tilbake jo flere introduksjoner får vi planlagt og utført.


Håper dette gjør det hele til en mer smooth opplevelse.


Hilsen Helena og Ane82 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page