top of page

Blir dette tidenes høst for matchmakingbransjen?

Denne sommeren er den første sommeren hvor vi har hatt like høy aktivitet på sommeren som vi har ellers i året. Litt fordi vi ikke selv har tatt ferie, men også litt fordi vi ser at matchmaking er mer og mer i vinden. I tillegg tror jeg nå single i Norge begynner å vite at vår tjeneste er litt annerledes enn andre. At vi har vekt på visse elementer som gjør at det er mer attraktivt for både kvinner og menn å benytte vår tjeneste.
Vi ser en enorm stor økning av kjekke menn som tar kontakt. De mennene som tidligere kontaktet oss som vi ikke kunne godkjenne som kandidater tror vi at bare går videre med en gang når de ser hva det er vi søker etter til kundene våre.


I databasen vår har vi nå flere godkjente og flotte menn enn vi har hatt noensinne og de fleste kcvinner som registrerer seg hos oss får en mail fra oss med en potensiell konkret match. Før måtte du nesten ha headhunting i medlemskapet ditt for at det skulle være vits, nå kan et medlemskap uten headhunting men over lengre tid være like effektivt.Fordi det er så mange flere bra menn som tar kontakt med oss.


Derfor har vi også anbefalt sommertilbudet vårt som gjør at du får 12 måneder med introduksjoner av oss for prisen av 3 måneder. Det betyr altså at du innen 1 August kan bestille MatchMe Start og få nesten det samme tilbudet som MatchMe Basis. Men spare 20.000 på det. Ta kontakt med oss hvis du ønsker mer informasjon om dette tilbudet.


Hva er en bra mann?


Selv om vi har prøvd å få frem hvilke type menn vi søker etter på siden er det fortsatt mange som lurer på dette med hva en bra mann er. I våre øyne er det en mann som er trygg på seg selv, har det bra med livet han lever. Han vet hva han søker etter og hva slags relasjon han ønsker seg.


De er ukompliserte, positive og engasjerte.


Registrer deg som medlem gratis i dag hvis du ikke har gjort det, og vurder å bli kunde før 1 August hvis du ikke har gjort det.


Vi gleder oss til en fantastisk høst og regner med at vi er i gang med introduksjoner for fullt i mellom 15 august og 1 September. Da er folk tilbake fra ferie og vi har fått kvalitetsikret og matchet alle :)66 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page