top of page

Bli med på LIVE digital introduksjon i April?

Kjære medlem.


Vi vokser med hurtig fart og dermed er det nødvendig med nye funskjoner for bedre oppfølging og kundebehandling. Mars har vist seg å sprenge våre rekorder når det kommer til introduksjoner og vi har dermed sett oss nødt til å finne noen gode løsninger for introduksjonsplanleggingen fremover.

Vi vet at mange av dere har travle liv og at det å få satt opp introduksjoner så raskt som mulig i kalenderen vil være veldig positivt. I tillegg til at det for oss er fint å ha en oversikt slik at vi lettere ser hvor vi har tid tilgjenngelig for noe spontant.


Velg tider og dager som passer for deg her:


Jo flere dager og tider du har mulighet jo lettere er det for oss å få satt opp en dag hvor både du og noen du matcher kan. Når vi har låst en introduksjon til deg får du beskjed om dette pr mail og den dagen og tiden fjernes fra det som er tilgjenngelig.


Vær derfor rask med å legge inn dine ønsker. Legg inn ønsker selv om vi ikke har kontaktet deg for en potensiell match da tidene vil kobles opp mot din profil og gjøre det enklere for oss å koble deg opp med nye potensielle matcher.


NB: Gjelder kun kandidater og kunder. Er du Interessent ta kontakt med oss for å høre om potensielle matcher og passende betalt medlemskap til deg.


93 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page