top of page

Bli introdusert til menn som matcher deg, uten å måtte bli MatchMe Kunde!

Vi ønsker Introduksjonsmedlemskapet velkommen!

Er du en av de som har blitt kontaktet for en potensiell match, men som ikke har hatt råd til, eller har hatt lyst til å bli MatchMe Kunde? Da kan dette være en gledens dag for deg. For å starte feiringen av Singles Day litt før, lanserer vi nemlig ett nytt rimeligere medlemskap for deg som ikke vil betale for headhunting men kun for introduksjoner. Dette er et rimeligere medlemskap hvor du betaler et lite beløp hver måned for å bli introdusert til menn som kan matche deg digitalt som vi allerede har i databasen vår.
Hvem passer dette medlemskapet til?


Dette medlemskapet passer til deg som har blitt kontaktet med informasjon om en potensiell match som vi ønsket å introdusere deg til digitalt. Du vet altså at vi i systemet vårt har en mann som vi tenker kan være en match til deg og som vi har hatt lyst til å introdusere deg til.


Ved å bli Introduksjonsmedlem vil du bli introdusert til han og andre menn som vi allerede har i systemet vårt som vi tenker kan være en match til deg. Vi leter ikke etter menn til deg som vi gjør til våre MatchMe Kunder og du kan heller ikke bestille headhunting via oss. Da må du oppgradere til å bli MatchMe Kunde ved å kjøpe vår Start pakke eller en av de andre pakkene våre.


Medlemskapet betales være måned med automatisk trekk, men er uten bindingstid og du kan når som helst avbestille medlemskapet enkelt via www.matchme.no


Lurer du på om vi har en match til deg så ta kontakt med oss på hei@matchme.no slik at vi kan sjekke i systemet og videreformidle til matchmaker.

153 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page