top of page

3 par og en baby. Årsrapport for 2022 med fokus på endringene som har blitt gjort i løpet av året.

Oppdatert: 10. jan. 2023

Fordi MatchMe ble åpnet igjen (etter 4 års pause) i slutten av 2022 lager jeg en årsrapport som også inkluderer de kundene jeg hadde utenfor Matchme systemet i året som var. Dette for å gi dere et bedre bilde av hvordan året var og hvilken effekt nye MatchMe har for de single som leter eter en kjæreste. Vi er overbevist om at Digitale Introduksjon er det som vil føre til at flere som nettdater vil starte å benytte seg av oss istedenfor Tinder eller andre apper i året som kommer.


Årsrapport for 2022:


La oss ta det fra starten. 2022 var et vanskelig matchmaking år. I allefall for meg. Det som skulle bli det beste året ever med endelig frihet, ble det året hvor det bare ble vanskeligere og vanskeligere å finne kandidater som ville teste tjenesten. Mange ville prøve selv, noe jeg hade forventet, men jeg hadde ikke forventet så få ja til introduksjon som jeg fikk. Jeg tror veldig mange kjente på følelser som frykt for å ikke være bra nok eller frykt for avvisning som en helhet.


Jeg som tenkte alle ville være ivrige på å bli matchet hadde det vanskeligste året på mange år. Ja det var tøft også under pandemien men det ble nesten enda vanskeligere når pandemien var over.

For det som var rart, var at jeg hadde flere intervjuer enn jeg noen gang har hatt. Samtidig færre introduksjoner enn jeg har hatt på flere år. Veldig mange var nysgjerrige på tjenesten men når det kom til stykke og skulle bli introdusert så kom panikken.


For meg var det helt forferdelig å ha så mange kandidater som bare rant ut i sanden. Tenk da hvordan det var for kundene mine. Samtidig er jeg takknemlig for at de så verdien av at de som ikke egentlig var klare heller avviste enn å kate bort tiden vår.


Heldigvis ble det 3 par i året som gikk, som fortsatt er sammen i dag. Det som er veldig hyggelig er at det første paret som ble matchet tidlig på året også har blitt foreldre. Kjærlighetsbarnet kom rett før jul.


Det første paret som ble matchet tidlig på året ble også samboere i løpet av 2022 og fikk en baby nå rett før jul. Vi gratulerer så masse!

Prognose for 2023:


Jeg og resten av MatchMe teamet er superpositive til året som kommer. På den lille måneden MatchMe med nytt konsept og nye medlemskap har eksister har vi sett en enorm oppgang i antall registreringer og ikke minst villighet til å bli introdusert. Jo flere som tester Digitale Introduksjoner jo flere registreringer får vi, så det er tydelig at ryktet sprer seg.


Vi klarte å rekke 6 Digitale Introduksjoner før jul og 4 av disse ble match og date. 2 av de fortsatte å treffes etter daten og holder nå på å bli ikjent. Jeg smalt til med to introduksjoner også i helgen og begge disse skal treffes for en date.


Jeg har pr i dag 10 introduksjoner på kalenderen min for denne og neste uke og regner med at jeg får avtalt noen flere før dagen er over. Dette er et resultat av de mennene jeg kontaktert for kvinnelige kunder før jul, men også alle de nye registreringene som har kommet siden åpningen.

Hvis dette viser hvordan dette året blir så vil dere se meg med verdens største smil mesteparten av tiden.


Jeg gleder meg enormt til å lese årsrapporten for 2023 som jeg er sikker på (på bakgrunn av de siste ukene ) blir det beste året matchmaking eksploderer. Mye på bakgrunn av MatchMe sine Digitale Introduksjoner og digitale medlemskap som er mer low key enn normal matchmaking.


Jeg tror og håper at matchMe Digital er løsningen for alle de som nå er lei av å lete selv, men som ikke vil investere flere tusen i det å ha en personlig matchmaker.


Endelig kan det bli lettere å finne noen som matcher uten å kaste bort masse tid og energi unødvendig. La kjærligheten blomstre i 2023 ❤51 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page