top of page

3 av 5 matcher på Tinder kunne blitt en relasjon hvis en matchmaker hadde vært involvert.

Oppdatert: 5. des. 2022

Visste du at de fleste matcher på Tinder eller andre apper og datingsider egentlig er gode matcher med mennesker som egentlig passer sammen? Så lenge du selvfølgelig har gjort en liten innsats med profilen din og skrevet tydelig hva du er ute etter. Men pga systemet og hvordan vi dater i dag så klarer de single ikke å se verdien av hverandre. De avslutter for fort, stiller ikke de rette spørsmålmålene, er for utålmodige og mye annet. Derfor er verdien av det å ha en matchmaker så mye større enn man tror. Hadde datingappene hatt en funksjon som gjorde at menneskene og ikke dataen ble satt sammen og hvor oppfølgingen hadde vært på samme måte som oppfølgingen du får hos en matchmaker, så hadde resultatene vært helt annerledes. Derfor har vi også så stor tro på MatchMe.no fordi der får du nettopp det som datingappene mangler. Du blir sett som menneske og du får den oppfølgingen som er nødvendig for å skape en relasjon som varer.

Vi ansettes for å lete, men det er selve mellomleddet vi er, som er den største verdien.


For oss, som jobber med dette, er det mellomleddet vi er i den tidlige fasen, det vi ser på som mest verdifullt med jobben vi gjør. Joda, selvfølgelig er letingen vi gjør viktig. I hovedsak for å spare deg for masse tid som du kan bruke på noe annet. Samtidig er tilbakemeldingene vi får fra kunder at det mellomleddet en matchmaker er, er det som har vært mest verdifult for dem. Det å ha noen som vet hva som foregår, hos begge parter. Det å kunne spørrre dette mellomleddet når man er usikker på hva den andre tenker og føler. Å ha noen som kjenner begge to, og som dermed kan være en god støtte for begge to i den vanskelige blikjent fasen.


Mange single vil fikse selv. De vil lete selv. De vil bli kjent selv. De vil skape relasjonen selv. Men det vi ser ut i fra statistikkene fra matchmakere og statistikkene som datingappene og datingsidene har, så er det veldig tydelig hvor viktig den hjelpen matchmakere bidrar med er. For at datingen skal bli til noe mer.


Når du møter noen alene så er det deg og dine mennesker som er på lag. Dere analyserer og tenker og tror med utgangspunk i de erfaringene og kunnskapen dere har. Når du møter noen via en matchmaker, så er det deg og matchmakeren som er på lag. Og matchmakeren kjenner også den personen du har begynt å treffe. Dermed kan du få svar på det du lurer på, uten å involvere venner og familie. Og uten å analysere og tenke og tro.


Det er mye som skal klaffe for at noen skal bli et par, og det er mye følelser som dukker opp i startfasen. Når følelser kommer, kommer som regel også gamle spøkelser og frykter. Usikkerheten smyger seg frem uansett hvor god selvtillit og bra selvbilde man har. Da er det utrolig nyttig med en Matchmaker som kjenner deg.


Våre medlemskap går fra Tinder pris til normal matchmaking pris. Alt handler om hvor mye du ønsker at skal jobbes for deg og om vi skal matche deg intern eller om vi skal lete for deg eksternt. Det er ingen garantier om at du vil møte den store kjærligheten via oss, vi kan garantere at hver eneste introduksjon du får via oss er med single som er på samme sted som deg, som innehar de kvalitetene du ser etter og som vi som jobber med dette profesjonelt mener kan være en god match til deg.


Det handler ikke om økonomi, status eller utseende. Det handler om en helhet som matcher i hvordan livet leves og hvordan livet ønskes å leves. Din verdi som singel er ikke hvordan du ser ute eller hva du jobber med, men hvem du er som menneske.

42 visninger0 kommentarer

Opmerkingen


bottom of page