top of page

VI TAR DIN SIKKERHET ALVORLIG

Personvern.

VÅRE FORPLIKTELSER OVERFOR DEG

Hos MatchMe.no som er en tjeneste fra DatingSolutions AS er ditt personvern en topp prioritet. Personvern er en sentral del av måten vi utformer og bygger tjenestene og produktene du bruker og elsker, slik at du kan ha full tiltro til dem og fokusere på å bygge meningsfulle forbindelser.

Vi setter pris på at du har tiltro til oss når du oppgir din informasjon og dette er noe vi tar alvorlig.

Vår forpliktelse til personvern.

Vi utformer alle produktene og tjenestene med tanke på personvern. Vi involverer eksperter fra ulike felt, blant annet jus, sikkerhet, prosjektering og produktdesign og andre, for å påse at våre avgjørelser tas med ytterste respekt for ditt personvern.

 

Vår forpliktelse til åpenhet. 

Ettersom vi bruker mange av de samme nettbaserte tjenestene som deg, vet vi at utilstrekkelig informasjon og kompliserte uttrykk er vanlige problemer innen personvernerklæringer.

 

Vi tilnærmer oss på helt motsatt måte:

Vi gjør vårt beste for å skrive retningslinjene for personvern og tilknyttede dokumenter i enkelt språk. Vi ønsker faktisk at du leser retningslinjene våre og forstår personvernpraksisen!

Vår forpliktelse til sikkerhet.

Vi har dedikerte team som holder opplysningene trygge og sikre. Vi oppdaterer stadig sikkerhetsrutinene og investerer i sikkerhet for å forbedre sikkerheten til informasjonen din.

 

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

 

Velkommen til Matchme.no og DatingSolutions AS retningslinjner for personvern.

Takk for at du tar deg tid til å lese dem.

 

Vi setter pris på at du betror deg til oss med informasjonen din, og vi ønsker alltid å beholde den tiltroen. Dette begynner med å sørge for at du forstår informasjonen vi innhenter, grunnen til at vi innhenter den, måten den brukes på og hvilke valg du har med tanke på informasjonen din. Disse retningslinjene beskriver personvernrutinene våre med enkelt språk og bruker minimal juridisk og teknisk fagterminologi.

 

Områder disse retningslinjene for personvern gjelder for

Informasjon vi innhenter

Måten vi bruker informasjon

Måten vi deler informasjon

Dataoverføring over landegrenser

Dine rettigheter og valg

Tidsperioden vi beholder informasjonen din

Ingen barn tillatt

Jobbkandidater

Entreprenører og leverandørrepresentanter

Endringer i retningslinjene for personvern

Slik kan du kontakte oss

 

OMRÅDER DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN GJELDER FOR

 

Disse retningslinjene for personvern gjelder for nettsteder, apper, arrangementer og andre tjenester vi drifter under merket DatingSolutions AS. For enkelhets skyld henviser vi til alle disse som våre «tjenester» i disse retningslinjene for personvern. For å gjøre det ekstra tydelig, har vi lagt ved koblinger til retningslinjene for personvern i alle gjeldende tjenester.

Noen tjenester kan kreve sine egne, unike retningslinjer for personvern. Hvis en tjeneste har sine egne retningslinjer for personvern, vil de retningslinjene – og ikke disse retningslinjene for personvern – gjelde.

 

INFORMASJONEN VI INNHENTER

 

Det sier seg selv at vi ikke kan hjelpe deg å utvikle meningsfulle forbindelser uten noe informasjon om deg, som grunnleggende profilopplysninger og hva slags personer du ønsker å møte. Vi innhenter også informasjon om din bruk av våre tjenester som tilgangslogger, samt informasjon fra tredjeparter, som når du får tilgang til våre tjenester gjennom din sosiale mediekonto eller når du laster opp informasjon fra din sosiale mediekonto for å fullføre profilen din. Hvis du ønsker ytterligere informasjon, finner du mer utfyllende detaljer under.

 

Informasjon du gir til oss

Du velger å oppgi visse opplysninger når du bruker tjenestene.

 

Dette inkluderer:

Som et minimum oppgir du påloggingsinformasjon og/eller telefonnummeret ditt og e-postadressen når du oppretter en konto, i tillegg til noen grunnleggende opplysninger som er nødvendig for at tjenesten skal fungere, som ditt kjønn, din fødselsdato og hvem du ønsker å få kontakt med.

 

Når du fullfører profilen din, har du muligheten til å dele din seksuelle legning, etnisitet, religiøs tro og politiske meninger med oss. Når du gir oss slike elementer, samtykker du i at vi bruker dem til de formålene som er identifisert og som fastsatt i disse retningslinjene for personvern. Du kan også dele ytterligere informasjon med oss, så som opplysninger i biografien din og dine interesser, i tillegg til innhold som bilder, videoer og lydklipp. Hvis du vil legge til bestemt innhold som bilder eller videoer, kan du gi oss tilgang til ditt kamera, fotoalbum eller din mikrofon.

 

Når du abonnerer på en betalt tjeneste eller kjøper noe direkte fra oss (i stedet for gjennom en plattform som iOS eller Android), oppgir du informasjon til oss relatert til kjøpene du gjør og våre betalingsbehandlere informasjon så som debet- eller kredittkortnummer eller annen økonomisk informasjon.Når du deltar i undersøkelser, fokusgrupper eller markedsstudier, oppgir du innsikten din om våre produkter og tjenester, svar på spørsmål og vurderinger.Når du velger å delta i kampanjer, hendelser eller konkurranser, innhenter vi informasjonen du bruker til å registrere deg eller melde deg på.

 

Hvis du kontakter oss (for eksempel gjennom vår kundestøtte eller på sosiale medier), innhenter vi informasjonen du oppgir under interaksjonen.Hvis du deler informasjon om andre personer med oss (for eksempel hvis du bruker kontaktinformasjon til en venn for en gitt funksjon), behandler vi denne informasjonen på dine vegne for å fullføre forespørselen din. Vi behandler selvfølgelig også chatter med andre brukere samt innholdet du publiserer for å drive og sikre tjenestene, og for å holde fellesskapet vårt trygt.

 

Informasjon vi mottar fra andre

 

I tillegg til informasjonen du oppgir direkte til oss, mottar vi informasjon om deg fra andre, blant annet:

Brukere

Brukere kan oppgi informasjon om deg når de bruker tjenestene våre, for eksempel når de samhandler med deg eller hvis de sender inn en rapport som involverer deg.

 

Sosiale medier

Du kan bestemme deg for å dele informasjon med oss gjennom din sosiale mediekonto, for eksempel hvis du bestemmer deg for å opprette eller logge på din Hinge-konto via dine sosiale medier eller annen konto (for eksempel Facebook, Google eller Apple) eller for å laste opp til våre tjenester informasjon som bilder fra én av dine sosiale mediekontoer (f.eks. Facebook eller Instagram).

 

Tilknyttede selskaper

MatchMe.no er en del av DatingSolutions AS som drifter mange forskjellige tjenester for single.

DatingSolutions AS vurderer tryggheten og sikkerheten til brukere som høyeste prioritet. Hvis du ble utestengt fra en annen av våre tjenester, kan informasjonen din deles med oss slik at vi kan iverksette nødvendige tiltak, inkludert å stenge kontoen din eller hindre deg i å opprette en konto på tjenestene våre.

 

Andre partnere

Vi kan motta informasjon om deg fra våre partnere, der våre annonser publiseres på en partners tjeneste (i hvilket tilfelle de kan videresende informasjon om en kampanjes suksess). Der loven tillater det, kan vi også motta informasjon om mistenkte eller dømte dårlige aktører fra tredjeparter som en del av vår innsats for å sikre våre brukeres sikkerhet og sikkerhet.

 

Informasjon generert eller automatisk innhentet når du bruker tjenestene våre

Når du bruker tjenestene våre genererer dette tekniske opplysninger om hvilke funksjoner du har brukt, måten du har brukt dem på og enhetene du bruker for å få tilgang til tjenestene våre. Se under for mer informasjon.

 

Bruksinformasjon

Bruk av tjenestene genererer opplysninger om aktiviteten din på tjenestene våre, for eksempel hvordan du bruker dem (for eksempel når du har logget deg på, funksjoner du har brukt, handlinger utført, informasjon vist til deg, refererende nettsiders adresse og annonser som du samhandlet med) og dine samhandlinger med andre brukere (f.eks. brukere du får kontakt og samhandler med og når du matchet og utvekslet meldinger med dem).

 

Enhetsinformasjon

Vi innhenter informasjon fra og om enheten(e) du bruker for å få tilgang til tjenestene våre, inkludert maskinvare- og programvareinformasjon som IP-adresse, enhets-ID og -type, appinnstillinger og -egenskaper, appkrasj, annonse-ID-er (som er tilfeldig genererte numre som du kan tilbakestille ved å gå inn i enhetens innstillinger og, i enkelte tilfeller, deaktivere fullstendig), identifikatorer knyttet til informasjonskapsler eller andre teknologier som kan identifisere en enhet eller nettleser.Informasjon innhentet av informasjonskapsler og lignende teknologier. Vi bruker og kan tillate at andre bruker informasjonskapsler og lignende teknologier (f.eks. websignaler, piksler og SDK-er) til å gjenkjenne deg og/eller enheten(e) din(e). Du kan lese våreretningslinjer for informasjonskapslerfor mer informasjon om hvorfor vi bruker dem og hvordan du bedre kan kontrollere bruken av dem. Noen nettlesere (blant annet Safari, Internet Explorer, Firefox og Chrome) har en «ikke spor» («DNT» eller «Do Not Track»)-funksjon som forteller et nettsted at brukeren ikke ønsker at nettaktivitet skal spores. Hvis nettstedet som svarer til et DNT-signal mottar et DNT-signal, kan nettleseren blokkere nettstedet fra å innhente bestemt informasjon om brukeren av nettleseren. Det er ikke alle nettlesere som har et DNT-alternativ, og DNT-signaler er enda ikke ensartede. Av denne grunn er det mange virksomheter, inkludert Suksessfulle Single, som for øyeblikket ikke svarer på DNT-signaler.

 

 

Annen informasjon:

Vi kan innhente annen informasjon med din tillatelse, så som bilder og videoer (for eksempel hvis du ønsker å publisere et bilde, en video eller delta i strømmefunksjoner på tjenestene våre).

 

 

 

MÅTEN VI BRUKER INFORMASJONEN PÅ

 

Hovedgrunnen til at vi bruker informasjonen din, er for å kunne tilby og forbedre tjenestene våre. I tillegg bruker vi informasjonen din for å bidra til at du og fellesskapet vårt er trygge og for å levere deg annonser som kan være interessante for deg. Les videre for å få en mer utfyllende beskrivelse av de ulike grunnene til at vi bruker informasjonen din, i tillegg til praktiske eksempler.

 

A. For å administrere kontoen din og tilby tjenestene våre til deg:

Opprette og behandle kontoen din

Tilby kundestøtte og svare på forespørsler fra deg

Kommunisere med deg om tjenestene våre

Tilpasse priser, tilby rabatter og andre kampanjer, og fullføre transaksjonene dine

Administrere lotterier og konkurranser

 

B. For å hjelpe deg med å kommunisere med andre brukere

Anbefale deg til andre brukere og anbefale andre brukere til deg

Vise brukeres profiler til hverandre

Gjøre det mulig for brukere å søke etter og få kontakt med brukere

 

C. For å levere tilbud og drive reklame- og markedsføringskampanjer

Utføre og måle effektiviteten av reklamekampanjer på våre tjenester og markedsføre tjenestene våre utenfor plattformen vår

Kommunisere med deg om produkter eller tjenester som vi tror kan interessere deg

 

D. For å forbedre tjenestene våre og utvikle nye tjenester

Administrere fokusgrupper, markedsstudier og undersøkelser

Gjennomgå samhandlinger med kundeserviceteam for å forbedre vår tjenestekvalitet

Forstå hvordan brukere vanligvis bruker tjenestene for å forbedre dem (vi kan for eksempel velge å endre utseendet av og følelsen ved, eller endre en gitt funksjon betydelig, basert på hvordan brukere reagerer på den)

Utvikle nye funksjoner og tjenester (vi kan for eksempel bestemme oss for bygge en ny, interessebasert funksjon basert på forespørsler mottat fra brukere).

 

E. For å hindre, oppdage og bekjempe svindel eller andre ulovlige eller uautoriserte aktiviteter

Finne og håndtere pågående, mistenkte eller påståtte brudd på vårebruksvilkår, spesielt gjennom gjennomgang av rapporter og interaksjoner mellom medlemmer

Bedre forstå og designe mottiltak mot brudd på vårebruksvilkår

Beholde opplysninger relatert til brudd på vårebruksvilkår for å håndtere bruddet og forhindre gjentakelser

Håndheve eller utøve våre rettigheter, for eksempel rettighetene våre fremlagt i vårebruksvilkår

Kommunisere til enkeltpersoner som sender inn en rapport, inkludert hva vi har gjort som et resultat av innsendingen deres

 

F. For å sikre juridisk overholdelse

Overholde juridiske krav

Bistå til håndhevelse av loven

 

For å kunne behandle informasjonen din som beskrevet i disse retningslinjene for personvern, baserer vi oss på følgende juridisk grunnlag:

 

Levere tjenestene våre til deg:

Grunnen til at vi behandler informasjonen din for formålene A og B ovenfor er for å kunne gjennomføre kontrakten du har med oss. Når du for eksempel bruker tjenestene til å bygge meningsfulle forbindelser, bruker vi informasjonen din til å opprettholde kontoen og profilen din, gjøre den synlig for andre brukere og anbefale andre brukere til deg, og til å på andre måter levere våre gratis og betalte funksjoner til deg og andre brukere.Legitime interesser:Vi behandler informasjonen din for formålene C, D og E ovenfor, basert på vår legitime interesse. For eksempel analyserer vi brukeres atferd på tjenestene våre for å kontinuerlig forbedre tilbudene våre, vi foreslår tilbud vi tror kan interessere deg og fremme våre egne tjenester, vi behandler informasjon for å bidra til å holde brukerne våre trygge, og vi behandler opplysninger der det er nødvendig for å håndheve våre rettigheter, bistå politiet og gjøre oss i stand til å forsvare oss selv i tilfelle en juridisk handling.

 

Overholde gjeldende lover og forskrifter:

Vi behandler informasjonen din for formål F ovenfor der det er nødvendig for oss å overholde gjeldende lover og forskrifter og bevise vår overholdelse av gjeldende lover og forskrifter. Vi oppbevarer for eksempel trafikkopplysninger og opplysninger om transaksjoner i tråd med våre forpliktelser til regnskap, skatt og andre lovbestemte dataoppbevaringsforpliktelser, og for å kunne svare på gyldige tilgangsforespørsler fra politi. Vi beholder også opplysninger som beviser samtykker brukere gir oss og beslutninger de kan ha tatt for å velge bort en gitt funksjon eller behandling.

 

Samtykke:

Hvis du velger å gi oss informasjon som kan anses som «spesiell» eller «sensitiv» i visse jurisdiksjoner, som din seksuelle legning, samtykker du i vår behandling av denne informasjonen i samsvar med disse retningslinjene for personvern. Fra tid til annen kan vi be om ditt samtykke til å innhente spesifikk informasjon, som for eksempel din nøyaktige geolokasjon, eller bruke informasjonen din av visse spesifikke grunner. I noen tilfeller kan du trekke tilbake samtykket ditt ved å tilpasse innstillingene dine (for eksempel i forhold til innhentingen av vår nøyaktige geolokasjon) eller ved å slette innholdet ditt (for eksempel der du har angitt informasjon i profilen din som kan anses som «spesiell» eller «sensitiv»). Du kan uansett når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss på adressen oppgitt på slutten av disse retningslinjene for personvern.

 

MÅTER VI DELER INFORMASJON PÅ

 

Ettersom målet vårt er å gjøre det enklere for deg å skape meningsfulle forbindelser, deles brukeres informasjon så klart hovedsakelig med andre brukere. Vi deler også noe av brukeres informasjon med tjenesteleverandører og partnere som hjelper oss å drive tjenestene, med andre selskaper i DatingSolutions AS for spesifikke årsaker som beskrevet nedenfor og, i enkelte tilfeller, med juridiske myndigheter. Les videre for å få mer informasjon om hvordan informasjonen din deles med andre.

 

Med andre brukere**

Du deler informasjon med andre brukere når du frivillig legger frem informasjon på tjenestene som har en slik mulighet (inkludert din offentlige profil). Vær forsiktig med informasjonen din og sørg for at innholdet du deler er ting du er komfortabel med skal være synlig. Hvis du velger å begrense publikum for hele eller deler av profilen din eller for bestemt innhold eller informasjon om deg, vil det være synlig i henhold til innstillingene dine. Hvis noen sender inn en rapport som involverer deg (for eksempel en påstand om at du har brutt vårebruksvilkår), kan vi kommunisere til rapportøren handlinger, om noen, vi tok som følge av vedkommendes raport.

 

Våre tjenesteleverandører og partnere

Vi bruker leverandører til å hjelpe oss med å drive, distribuere, markedsføre og forbedre tjenestene våre, for eksempel datahosting og vedlikehold, analyser, kundeservice, markedsføring, annonsering, betalingsbehandling og sikkerhetsoperasjoner. Vi deler også informasjon med leverandører som distribuerer annonser og hjelper oss innen annonsering av tjenestene våre. For eksempel kan vi dele begrenset informasjon om deg til annonseringsleverandører i hashet form som ikke kan leses av mennesker. Vi utfører en streng bakgrunnssjekk før vi engasjerer en leverandør eller jobber med en partner. Våre leverandører og partnere må godta strenge forpliktelser for konfidansialitet med våre tilknyttede selskaper. MatchMe.no er en del av DatingSolutions AS-familien.

 

Vi deler informasjonen din med tilknyttede selskaper for begrensede legitime formål som beskrevet nedenfor:

 

For å gjøre alle plattformer under DatingSolutions AS tryggere og gjøre det mulig for oss å håndtere (f.eks. forby) dårlige aktører som finnes på én plattform også på de andre.

 

For at de skal hjelpe oss med databehandlingsoperasjoner, som behandlere/tjenesteleverandører, etter våre instruksjoner og på våre vegne. Deres hjelp kan inkludere tekniske behandlingsoperasjoner, slik som oppbevaring og vedlikehold av opplysninger, kundeservice, markedsføring og målrettet annonsering, analyse, finans- og regnskapsassistanse, forbedring av vår tjeneste, sikring av våre opplysninger og systemer og bekjempelse mot søppelpost, misbruk, svindel, krenkelse og andre forseelser.

 

Vi kan også dele informasjon med andre DatingSolutions AS-selskaper for andre legitime forretningsformål, inkludert bedriftsrevisjon, analyse og konsolidert rapportering, der og som tillatt i henhold til gjeldende lov.

 

For firmatransaksjoner.

Vi kan overføre informasjonen din hvis vi helt eller delvis er involvert i fusjon, salg, overtakelse, avhendelse, omstrukturering, omorganisering, oppløsning, konkurs eller annen endring av eier eller kontroll med rettshåndhevende myndigheter / når loven krever det

 

Vi kan offentligjøre informasjonen din hvis det er rimelig nødvendig: (i) for å overholde en rettslig prosess, som en rettskjennelse, stevning i retten eller ransakingsordre, statlig etterforskning / politietterforskning eller andre rettslige krav; (ii) for å bidra til å hindre eller oppdage kriminalitet (i hvert tilfelle underlagt gjeldende lover); eller (iii) for å beskytte sikkerheten til enhver person.For å håndheve juridiske rettigheterVi kan også dele informasjon: (i) hvis avdekking vil redusere vårt ansvar i en faktisk eller truet rettssak; (ii) hvis det er nødvendig for å beskytte våre lovfestede rettigheter eller de lovfestede rettighetene til våre brukere, forretningspartnere eller andre interesseparter; (iii) for å håndheve avtalene våre med deg; og (iv) for å etterforske, hindre eller utføre andre handlinger knyttet til ulovlig aktivitet, mistanke om svindel eller andre forseelser med ditt samtykke eller på din anmodning.

 

Vi kan be om ditt samtykke til å dele informasjonen din med tredjeparter.

I et slikt tilfelle vil vi gjøre klart grunnen til at vi ønsker å dele informasjonen.

 

Vi kan bruke og dele ikke-personlig informasjon (som betyr informasjon som alene ikke identifiserer hvem du er, som enhetsinformasjon, generell demografi, generelle atferdsopplysninger, lokasjon i avidentifisert form), i tillegg til personlige opplysninger i hashet form som ikke er leselig for mennesker, under noen av de ovennevnte omstendighetene.

 

Vi kan også dele denne informasjonen med andre selskaper i DatingSolutions AS og tredjeparter (ikke annonsører) for å utvikle og levere målrettet annonsering i tjenestene og på nettsteder eller applikasjoner til tredjeparter, og for å analysere og rapportere reklamen du ser. Vi kan kombinere denne informasjonen med ytterligere, ikke-personlig informasjon i hashet form som ikke er leselig for mennesker og som er innhentet fra andre kilder.

 

Du finner mer informasjon om vår bruk av informasjonskapsler og lignende teknologi i våre

 

retningslinjer for informasjonskapsler

 

DATAOVERFØRING OVER LANDEGRENSER

Delingen av informasjon fremsatt i avsnitt 5 involverer overføring av opplysninger over landegrenser til USA og andre jurisdiksjoner som kan ha andre lover om databehandling. Når vi overfører personopplysninger utenfor EØS, Storbritannia, Sveits eller andre land som har databeskyttelseslover som er ansett som tilstrekkelige av EU-kommisjonen eller annet kompetent myndighetsorgan, bruker vi standard kontraktklausuler, (standard kontraktsklausuler er forpliktelser mellom selskaper som overfører personopplysninger, og binder dem til å beskytte personvernet og sikkerheten til dine opplysninger) eller andre passende overføringsmekanismer. Vi er for tiden i ferd med å gjennomgå overføringer til våre leverandører og tilhørende juridisk grunnlag videre til den nylige domstolen for EUs kjennelse om overføring av personopplysninger til USA

 

 

 

DINE RETTIGHETEN OG VALG

 

Vi vil at du skal ha kontroll over informasjonen din, så vi vil minne deg på følgende alternativer og verktøy som er tilgjengelige for deg:

Fordi våre profiler ligger i en skjult database som ingen andre brukere eller du har tilgang til, må du kontakte info@datingsolutions.net for å endre informasjon som er registrert i din profil hos MatchMe.no.

 

Avslutning av konto.

Du kan avslutte kontoen din ved å kontakte info@datingsolutions.net Et avsluttining av medlemskap sletter ikke automatisk din konto, for å gjøre det enklere for deg å gjennoppta tjenesten senere. Avslutter du konto må du registrere all informasjon om deg på nytt for at vi skal kunne utføre tjeneste for deg.

 

Vi ønsker også at du skal kjenne til personvernrettighetene dine.

Avhengig av hvor du bor, kan du ha rett til:

 

Tilgang/ å vite.

Du kan ha rett til å be om en kopi av informasjonen vi har om deg, og under visse omstendigheter å motta denne i et bærbart format. Du kan utøve retten din til tilgang direkte i tjenesten ved å legge inn en forespørselher.

 

Slette/fjerne.

Du kan be om at vi sletter de personlige opplysningene vi har om deg. Du kan utøve din rett til å slette ved å sende inn en forespørselher.

 

Korrigere/rette/oppdatere.

Du kan korrigere mesteparten av informasjonen du har gitt oss ved å redigere profilen din direkte i tjenesten. Hvis du mener at informasjonen vi har om deg er unøyaktig, kan du kontakte ossherfor å rette den.

 

Protestere/begrense.

Du kan også ha rett til å protestere mot eller be om at vi begrenser visse typer behandling. For å gjøre dette, kontakt info@datingsolutions.net

 

For din beskyttelse og beskyttelsen av alle brukerne våre, kan vi be deg om å oppgi legitimasjon før vi kan besvare ovennevnte forespørsler. Husk at vi kan avvise forespørsler, inkludert hvis vi ikke er i stand til å autentisere deg, hvis forespørselen er ulovlig eller ugyldig, eller kan krenke forretningshemmeligheter eller immaterielle rettigheter eller en annens personvern eller andre rettigheter.

 

Hvis du ønsker å motta informasjon angående en annen bruker, for eksempel en kopi av eventuelle meldinger du har mottatt fra vedkommende gjennom en av tjenestene våre, må den andre brukeren kontakte oss for å sende inn en separat forespørsel om deres informasjon. Vi kan også be dem om å oppgi identitetsbevis før vi kan svare på forespørselen. Det er også mulig at vi ikke kan imøtekomme enkelte forespørsler om protest mot eller begrensning av behandling av personlige opplysninger spesielt der slike forespørsler ikke lenger gjør oss i stand til å levere tjenesten vår til deg. Vi kan for eksempel ikke levere tjenesten vår hvis vi ikke har fødselsdatoen din og dermed ikke kan forsikre oss om at du er 18 år eller eldre.

 

I enkelte land, inkludert i EØS og Storbritannia, har du rett til å sende inn en klage til gjeldende myndighet for databeskyttelse, hvis du har bekymringer om måten vi behandler dine personlige opplysninger på.

 

Myndigheten for databeskyttelse som du kan sende inn en klage til, kan være den på ditt vanlige bosted, der du jobber eller der en påstått krenkelse fant sted.

 

TIDSPERIODEN VI BEHODLDER INFOMRASJONEN DIN

 

Vi beholder de personlige opplysningene dine kun så lenge vi trenger den for legitime forretningsformål (som beskrevet i avsnitt 4) og så lenge det er tillatt av gjeldende lovgivning. Hvis du bestemmer deg for å slutte å bruke tjenestene våre, kan du avslutte kontoen din og profilen din vil slutte å være synlig for andre brukere. Merk at vi vil avslutte kontoen din automatisk hvis du er inaktiv i en periode på to år.

 

Etter at kontoen din er avsluttet, vil vi slette dine personlige opplysninger, som beskrevet nedenfor:

 

For å beskytte sikkerheten til brukerne våre, har vi implementert et sikkerhetsmessig vindu for oppbevaring på opptil tre måneder etter avslutning av konto. I løpet av denne perioden beholder vi informasjonen din i tilfelle det kan være nødvendig for å undersøke ulovlig eller skadelig atferd. Oppbevaringen av informasjon under dette sikkerhetsmessige vinduet for oppbevaring er basert på vår legitime interesse samt den for potensielle tredjepartsofre.

 

 

Når det sikkerhetsmessige vinduet for oppbevaring utløper, sletter vi opplysningene dine og beholder kun begrenset informasjon for spesifiserte formål, som beskrevet nedenfor:

 

 

a) Vi opprettholder begrensede opplysninger for å overholde juridiske dataoppbevaringsforpliktelser:

Vi oppbevarer spesifikt transaksjonsopplysninger i 10 år for å overholde juridiske skatte- og regnskapskrav. Vi kan også ha behov for å beholde «trafikkdata» / logger i ett år for å overholde juridiske forpliktelser til dataoppbevaring. Vi oppbevarer også opplysninger om samtykke brukere gir oss for å bevise vår overholdelse av gjeldende lov.

 

 

b) Vi opprettholder begrenset informasjon på grunnlag av vår legitime interesse:

Vi oppbevarer kundeopplysninger og støttende opplysninger, samt upresis lokasjon for nedlasting/kjøp for å støtte våre kundeservicebeslutninger, håndheve våre rettigheter og sette oss i stand til å forsvare oss selv i tilfelle av et krav, profilopplysninger i påvente av potensiell rettstvist, for etableringen, utøvelsen eller forsvaret av rettslige krav, og opplysninger som er nødvendige for å hindre at brukere som ble utestengt eller personer som ble funnet å være under 18 år kan åpne en ny konto så lenge som nødvendig for å sikre våre brukeres sikkerhet og vitale interesser.

 

 

c) Til slutt opprettholder vi informasjon på grunnlag av vår legitime interesse der det er et utestående eller potensielt problem, krav eller tvist som krever at vi oppbevarer informasjon (spesielt hvis vi mottar en gyldig juridisk stevning eller ber oss om å bevare opplysninger (i så fall må vi beholde opplysningene for å overholde våre juridiske forpliktelser) eller hvis opplysninger ellers ville være nødvendige som en del av rettslige prosesser).

 

 

INGEN BARN TILLATT

 

Tjenestene våre er begrenset til enkeltpersoner som er 18 år eller eldre. Vi tillater ikke enkeltpersoner under 18 år på plattformen vår. Hvis du mistenker at en bruker er under 18 år, ber vi deg om å bruke rapporteringsmekanismen som er tilgjengelig på tjenesten.

 

 

JOBBKANDIDATER, ENTREPENEURER OG LEVERANDØRREPRESENTANTER

 

Vi behandler de personlige opplysningene til våre jobbkandidater, entreprenører og leverandørrepresentanter, som en del av vår rekrutterings- og talentstyringsdrift og vår forvaltning av tjenestene som entreprenører og leverandører leverer til oss. Hvis du er en jobbkandidat, entreprenør eller leverandørrepresentant for SuksessFulle Single, gjelder visse relevante vilkår i disse retningslinjene for personvern for vår behandling av dine personlige opplysninger, inkludert avsnittene i disse retningslinjene for personvern som diskuterer

enheten som er ansvarlig for behandlingen av dine personlige opplysninger, overføringer av personlige opplysninger, rettigheter du kan ha under gjeldende lov, hvordan du kontakter oss.

 

Hvis du er jobbsøker, kan de personlige opplysningene vi behandler om deg variere avhengig av jobben du søker på, men inkluderer vanligvis det du gir oss som en del av jobbsøknaden din, samt profesjonelle kvalifikasjoner, bakgrunns- og referanseinformasjon som rekrutterere eller andre tredjeparter deler med oss. Vi bruker denne informasjonen til å støtte rekrutteringsprosessen, som kan føre til en ansettelseskontrakt. For entreprenører og leverandørrepresentanter kan vi behandle identifikasjonsinformasjon og arbeidsrelatert informasjon, som nødvendig for å administrere vårt forhold til deg og din arbeidsgiver, som er nødvendig for utførelsen av tjenesteavtalen, og for å etablere, utøve eller forsvare potensielle juridiske krav. Vi kan dele personlige opplysninger med tjenesteleverandører som hjelper oss med rekruttering og behandling av tekniske opplysninger samt med selskaper i DatingSolutions AS (for eksempel hvis du har et forretningsforhold med ansatte i et tilknyttet selskap). Vi oppbevarer dine personlige opplysninger kun så lenge det er nødvendig for disse formålene.

 

 

ENDRINGER I RETTNINGSLINJER FOR PERSONVERN

 

Ettersom vi alltid ser etter nye og innovative måter å hjelpe deg med å bygge meningsfulle forbindelser på, og jobber hardt for å sørge for at forklaringer om vår praksis for opplysninger forblir oppdatert, kan disse retningslinjene endre seg over tid. Vi vil varsle deg før eventuelle materielle endringer trer i kraft, slik at du har tid til å gjennomgå endringene.

 

 

SLIK KAN DU KONTAKTE OSS

 

Hvis du har spørsmål om disse retningslinjene for personvern, har du ulike alternativer nedenfor:

 

 

På nett:

 

http://www.datingsolutions.net

 

 

Per post:

 

DatingSolutions AS

 

Knud Holms gate 12

4005 Stavanger

NORWAY

bottom of page