top of page

LA OSS INTRODUSERE DEG TIL POTENSIELLE MATCHER

Registrer deg gratis via linken i menyen eller velg medlemskapene INTERESSENT eller KANDIDAT. fyll ut skjema du får tilgang til i velkomstmailen og vent så på mail fra Matchmaker om dine potensielle matcher og blir invitert til et gratis informasjonsmøte. Ingen andre enn matchmaker og systemansvarlig får tilgang til din profil og du kan når som helst ta kontakt for å få profilen slettt. Er du mann eller en lesbisk/bifil kvinne som kan matches med en av våre kunder er det alltid gratis å bli introdusert. Er du en heterofil kvinne må du ha et introduksjonsmedlemskap og muligens en matchmaking proifil for å bli introdusert til dine matcher.  Les mer om hva du trenger for å bli introdusert til mennene som passer til deg i vår artikkel om medlemskap og behov. For menn er det som sagt alltid gratis og det eneste du trenger er profilen din og et møte med matchmaker for å fortelle mer om dine ønsker og behov. Dette møte er også gratis. 

Kasse


1 Registrer deg

For å kjøpe denne pakken og bruke fordelene dens i fremtiden, må du logge deg inn på kontoen din, eller registrere deg.


2 Betaling

Bestillingssammendrag

Headhunting Norgekr 6 500,00
Varighet: 1 måned


Sumkr 6 500,00
Sikker betaling

Pakken er betaling for leting etter kandidater og kan kun bestilles hvis du fra før har bestilt MatchMe Start pakken. Pakken har en oppstartsdato og en avslutningsdato. Oppstartsdato er bestillingsdato av tjenesten hvor første måned betales. Bestilles samtidig med Startpakken for garanti og betales derfor på forskudd for måneden som det letes i. Kunden forplikter seg til å betale for alle 3 månedene selv om betalingen forekommer en måned av gangen. Ved sykdom eller ved at kunden selv har funnet noen som de ønsker å treffe vil kunden kunne fryse avtalen og ha letetimene tilgode. Men må fortsatt betale for de månedene er inkludert i avtalen. Skulle Matchmakeren bli syk eller av en annen årsak ikke kunne lete de timene som er avtalt skal disse timene legges til neste måned eller det skal gjøres en forlengelse av letejobben hvis en match ikke er funnet. Skulle matchmakeren slutte og kundeforholdet ikke blir gitt en annen matchmaker vil det bli tilbakeført penger for de timene som det ikke er blitt gjort leting for. Det er 14 dagers angrefrist på bestillingen fra bestillingen og betalingen er registrert.

MER KONKRET OM VÅRE PAKKER:

Kvinne som jobber på bærbar datamaskin

Medlem

Som medlem får du opprettet en profil i vår database helt gratis. Denne profilen er kun forbeholdt MatchMe sine matchmakere. Som medlem ser vi har passende matcher til deg og tar kontakt hvis vi ser at det er mulighet for match. 

 Du får ikke tilgang til din egen profil så ta kontakt med hei@matchme.no hvis du ønsker profilen din slettet eller endret. Vi anbefaler at du sender oss flere bilder av deg selv, for å hjelpe matchmaker sitt inntrykk. 

Å gå ut av en bil

Introduksjonskunde

Introduksjonskunde er for deg som ønsker å bli introdusert til våre kandidater og teste vår tjeneste med det rimeligste medlemskapet vi har.  Du blir introdusert til kandidatene som passer til deg digitalt via en LIVE introduksjon sammen med matchmaker. Hvis dere er nysgjerrig på hverandre etter introduksjon går dere på en date. Ingen bindingstid eller begrensninger i antall introduksjoner.   

En kvinne som smiler av lykke

MatchMe START

MatchMe Start er en god plass og starte og passer til de fleste av våre kunder. Du får Matchmakingprofil, 3 måneder  med headhunting, 3 måneder med rådgivning og blir introdusert via oss i 3 måneder. 

MatchMe SMART

MatchMe Smart er for deg som har satt det å finne en fin kjæreste på årsplanen men kjenner at du nok trenger litt mer tid for å bli trygg på prosessen enn vårt START medlemskap. Med denne pakken får du 6 måneder med headhunting og rådgivning for en større trygghet.

Holder en haug med blomster i armene

MatchMe PLUSS

MatchMe Pluss er for deg som har bestemt deg for å finne noen for the long run og som tenker at det kanskje kan ta mer enn 6 måneder å finne den som passer helt perfekt til deg. Du slipper å betale årlig medlemskap og du får hele 12 måneder med headhunting inkludert som du kan benytte når du ønsker det. Medlemskapet varer evig og du som pluss kunde er selvfølgelig vår prioriterte kunde som alltid vil komme først i køen når nye flotte kandidater blir funnet. 

bottom of page