top of page

Kasse


1 Registrer deg

For å kjøpe denne pakken og bruke fordelene dens i fremtiden, må du logge deg inn på kontoen din, eller registrere deg.


2 Betaling

Bestillingssammendrag

PakkeHeadhunting Norge
Varighet3 måneder


Sumkr 6 500,00
hver måned
Du vil bli belastet månedlig i 3 måneder.
Sikker betaling

Pakken er betaling for leting etter kandidater og kan kun bestilles hvis du fra før har bestilt MatchMe Start pakken. Pakken har en oppstartsdato og en avslutningsdato. Oppstartsdato er bestillingsdato av tjenesten hvor første måned betales. Bestilles samtidig med Startpakken for garanti og betales derfor på forskudd for måneden som det letes i. Kunden forplikter seg til å betale for alle 3 månedene selv om betalingen forekommer en måned av gangen. Ved sykdom eller ved at kunden selv har funnet noen som de ønsker å treffe vil kunden kunne fryse avtalen og ha letetimene tilgode. Men må fortsatt betale for de månedene er inkludert i avtalen. Skulle Matchmakeren bli syk eller av en annen årsak ikke kunne lete de timene som er avtalt skal disse timene legges til neste måned eller det skal gjøres en forlengelse av letejobben hvis en match ikke er funnet. Skulle matchmakeren slutte og kundeforholdet ikke blir gitt en annen matchmaker vil det bli tilbakeført penger for de timene som det ikke er blitt gjort leting for. Det er 14 dagers angrefrist på bestillingen fra bestillingen og betalingen er registrert.

Kvinne som jobber på bærbar datamaskin

Interessent

Som interessent får du opprettet en profil i vår database helt gratis. Denne profilen er kun forbeholdt MatchMe sine matchmakere. Som interessent ser vi har passende menn til deg og tar kontakt hvis vi ser at det er mulighet for match. 

 Medlemskapet varer i 2 år og slettes automatisk når 2 år er passert. Ønsker du profilen din slettet før det tar du bare kontakt med oss via chat eller mail.  

Å gå ut av en bil

MatchMe START

MatchMe Start er for deg som ønsker å bli introdusert til våre kandidater og teste vår tjeneste med det rimeligste medlemskapet vi har.  For mest mulig utbytte av medlemskapet og tiden som betalende kunde hos oss anbefaler vi at du i tillegg bestiller en headhuntingpakke eller leter på egenhånd i tillegg. 

En kvinne som smiler av lykke

MatchMe SMART

MatchMe Smart er for deg som har satt det å finne en fin kjæreste på årsplanen og som vet at du nok har høyere krav og ønsker enn gjennomsnittet. Med denne pakken får du 3 måneder med headhunting inkludert og vi følger også deg og din kjære opp hvis det er behov for det etter at det har blitt en match. Finner vi ikke den rette for deg i løpet av de 3 månedene som er inkludert får du rabattert pris på headhuntingpakker som du måtte bestille etter dette. 

Holder en haug med blomster i armene

MatchMe PLUSS

MatchMe Pluss er for deg som har bestemt deg for å finne noen for the long run og som tenker at det kanskje kan ta mer enn ett år å finne den som passer helt perfekt til deg. Du slipper å betale årlig medlemskap og du får hele 2 headhuntingpakker inkludert som du kan benytte når du ønsker det. Medlemskapet varer evig og du som pluss kunde er selvfølgelig vår prioriterte kunde som alltid vil komme først i køen når nye flotte kandidater blir funnet. 

Bli satt fokus på nasjonalt og internasjonalt.

Vår tjeneste sin største verdi er at vi hele tiden er på let etter flotte menn. Vi ser stor verdi i å samle opp flotte menn som kan passe til de som registrerer seg hos oss. Som betalende kunde blir du prioritert når vi får inn menn, men du kan også betale oss for å søke konkret etter menn som vi vet du vil like. Da har vi full fokus på deg i de timene du har betalt for og de mennene som vi finner er forbeholdt deg først og fremst. Dette er smart for deg som har høye krav, eller spesifikke ønsker, eller som har konkrete menn du ønsker at vi skal komme i kontakt med og introdusere deg til. 

 

MatchMe er i tillegg medlem av Matchmaker Alliansen som gjør at vi samarbeider med flere hundre matchmakere over hele verden. På den måten kan du også bli matchet internasjonalt uten å måtte inngå medlemskap i utlandet i tillegg. Du betaler til oss og vi henter inne kandidater via våre utenlandske rekrutterere. Du trenger ikke ha et annet MatchMe medlemskap for å rekruttere utenlandske kandidater til deg. Det er et månentlig beløp som ikke har noen andre ekstra kostnadder enn det beløpet. 

bottom of page