top of page

Kasse


1 Registrer deg

For å kjøpe denne pakken og bruke fordelene dens i fremtiden, må du logge deg inn på kontoen din, eller registrere deg.

Bestillingssammendrag

PakkeInteressent
Varighet2 år

Sumkr 0,00

Denne pakken er GRATIS og for KVINNER som vurderer å bli vår kunde. Når du har fylt ut skjema du får på mail, blir du liggende som "INTERESSENT" i vårt system og får informasjon fra oss vedrørende potensielle matcher til deg og også om våre medlemskap.

Kvinne som jobber på bærbar datamaskin

Interessent

Som interessent får du opprettet en profil i vår database helt gratis. Denne profilen er kun forbeholdt MatchMe sine matchmakere. Som interessent ser vi har passende menn til deg og tar kontakt hvis vi ser at det er mulighet for match. 

 Medlemskapet varer i 2 år og slettes automatisk når 2 år er passert. Ønsker du profilen din slettet før det tar du bare kontakt med oss via chat eller mail.  

Å gå ut av en bil

MatchMe START

MatchMe Start er for deg som ønsker å bli introdusert til våre kandidater og teste vår tjeneste med det rimeligste medlemskapet vi har.  For mest mulig utbytte av medlemskapet og tiden som betalende kunde hos oss anbefaler vi at du i tillegg bestiller en headhuntingpakke eller leter på egenhånd i tillegg. 

En kvinne som smiler av lykke

MatchMe SMART

MatchMe Smart er for deg som har satt det å finne en fin kjæreste på årsplanen og som vet at du nok har høyere krav og ønsker enn gjennomsnittet. Med denne pakken får du 3 måneder med headhunting inkludert og vi følger også deg og din kjære opp hvis det er behov for det etter at det har blitt en match. Finner vi ikke den rette for deg i løpet av de 3 månedene som er inkludert får du rabattert pris på headhuntingpakker som du måtte bestille etter dette. 

Holder en haug med blomster i armene

MatchMe PLUSS

MatchMe Pluss er for deg som har bestemt deg for å finne noen for the long run og som tenker at det kanskje kan ta mer enn ett år å finne den som passer helt perfekt til deg. Du slipper å betale årlig medlemskap og du får hele 2 headhuntingpakker inkludert som du kan benytte når du ønsker det. Medlemskapet varer evig og du som pluss kunde er selvfølgelig vår prioriterte kunde som alltid vil komme først i køen når nye flotte kandidater blir funnet. 

Bli satt fokus på nasjonalt og internasjonalt.

Vår tjeneste sin største verdi er at vi hele tiden er på let etter flotte menn. Vi ser stor verdi i å samle opp flotte menn som kan passe til de som registrerer seg hos oss. Som betalende kunde blir du prioritert når vi får inn menn, men du kan også betale oss for å søke konkret etter menn som vi vet du vil like. Da har vi full fokus på deg i de timene du har betalt for og de mennene som vi finner er forbeholdt deg først og fremst. Dette er smart for deg som har høye krav, eller spesifikke ønsker, eller som har konkrete menn du ønsker at vi skal komme i kontakt med og introdusere deg til. 

 

MatchMe er i tillegg medlem av Matchmaker Alliansen som gjør at vi samarbeider med flere hundre matchmakere over hele verden. På den måten kan du også bli matchet internasjonalt uten å måtte inngå medlemskap i utlandet i tillegg. Du betaler til oss og vi henter inne kandidater via våre utenlandske rekrutterere. Du trenger ikke ha et annet MatchMe medlemskap for å rekruttere utenlandske kandidater til deg. Det er et månentlig beløp som ikke har noen andre ekstra kostnadder enn det beløpet. 

bottom of page