MatchMe Metoden

Matche metoden er utviklet av matchmaker Ane Hagen gjennom ti år som Matchmaker. Det er en metode som har fokus på å bli godt kjent med kunden man jobber for, slik at det blir gode dater med kandidater som virkelig kan passe. Her er det ikke kontrakt med lovnader om antall dater, eller matcher. Man betaler for letejobben, intervjuene og oppfølgingen.

Etter å ha jobbet med kunder på mange forskjellige måter og med mange forskjellige typer kontrakter har jeg landet på en oppskrift som viser verdien av den jobben som matchmakeren gjør, i tillegg til å skape positive opplevelser for kunden gjennom hele prosessen.

Ane Hagen – grunnlegger av MatchMe Metoden.

Hvem som helst kan bli matchmaker, men et overblikk på bransjen viser at det krever mye faglig kunnskap for å være en dyktig matchmaker. I tillegg kommer erfaringen man får ved å ha kunder og kandidater, som beriker denne kunnskapen og skaper god intuisjon for raskere prosesser.

En matchmaker som benytter seg av MatchMe Metoden har den faglige kompetansen som er nødvendig for å være en dyktig matchmaker, og har samtidig fått opplæring av Ane for å kunne mestre arbeidsmetoden og skape den samme verdien hos sine kunder som Ane skaper hos sine.

En av Anes kunder forteller:

Vurderer du å bli kunde eller kunne tenkt deg å jobbet som Matchmaker?

Da anbefaler vi at du booker en uforpliktende samtale med Ane som kan fortelle deg mer om prosessen og kan hjelpe deg se om dette er noe for deg. Book møte HER.