Hvordan finner vi de rette kandidatene?

Vår letemetode.

Metoden MatchMe sin grunnlegger Ane Hagen har utviklet, inneholder også en systematisert letemetode. Denne letemetoden er utviklet for å raskest mulig finne de rette kandidatene. Ved å gå fra drømmepartner til drømmerelasjon som en del av kartleggingen, er det enklere for matchmakeren å vite hva slags person hun eller han skal lete etter. Når matchmakeren vet dette leter matchmakeren i på to steder.  

Nærbilde av par klapping i teater

MATCHME DATABASEN

MatchMe har en egen database hvor alle registrerte medlemmer og single er registrert. Denne databasen inneholder kun single som innehar det vi anser som nødvendig for å kunne etablere en langvarig relasjon. Målet er ikke å ha en stor database slik som mange andre matchmakere og selskaper har, men å ha en god database med single vi kjenner og vet innehar det kundene våre leter etter.

 

Alle våre single er gjennom en kartlegging før de blir introdusert til hverandre. Dette gir våre kunder og medlemmer en trygghet om at den de blir introdusert til innehar det de ser etter.  

MATCHMAKEREN SITT NETTVERK

En av den største verdien til MatchMe metoden sin grunnlegger - Ane Hagen, som matchmaker, er hennes nettverk. Hun har brukt og bruker store deler av hverdagen til å bli kjent med nye mennesker og hennes personlighet og væremåte har gitt henne bekjente i de fleste miljøer i Norge. Dermed har hun personer å kontakte når hun har en kunde hun leter etter potensielle kandidater til. Har hun ikke kjennskap til noen i et miljø så har hun alltid kjennskap til noen som kjenner noen i det miljøet.

Når det skal ansettes nye matchmakere blir dette en viktig faktor på om de kan passe til å jobbe med MatchMe Metoden eller ikke. 

Fotokredit: Andrea Rocha Photography

317468555_470318378347467_3420791974179200670_n.jpg