top of page

Meet & Greet

Fordi vi er et digitalt selskap hvor alle introduksjoner og møter er bak en PC skjerm, synes vi det er fint å arrangere hyggelige sammenkomster for våre medlemmer i ny og ne. Vin smaking, coctail mixing, tapaskveld, mulighetene er mange og vi vil variere ut i fra årstid og sted.

Meet&Greet foregår der vi har flest medlemmer og kunder, som per i dag er:

Bergen, Trondheim, Stavanger og Oslo.

Vil du være med?  

For å være med på våre sosiale begivenheter må du være betalende medlem eller kunde. Det er ingen kostnader rundt det å være med, annet enn hvis du skal reise dit vi er, bo på hotell, ha noe mer å drikke eller spise utenom det som vi serverer på arrangementet.  Disse kveldene er vår måte å si tusen takk til deg som investerer i vår hjelp og som har tillitt til prosessen og jobben vi gjør. 

Musserende vin

Kommende arrangementer

 • Meet & Greet - London
  tir. 11. apr.
  Sted er ikke bestemt enda
  11. apr., 17:00 – 23:50
  Sted er ikke bestemt enda
  I samarbeid med Matchmaker Ksenia Droben kan du nå bli med på et singels event i London og Meet & Greet via oss på samme tid. Vi møtes da før eventet, har det litt hyggelig og går samlet tropp til eventet :) Dere står for reise og opphold selv.
  Del
 • Meet & Greet - Oslo
  tir. 16. mai
  Sted er ikke bestemt enda
  16. mai, 20:00 – 23:50
  Sted er ikke bestemt enda
  Velkommen til første Meet & Greet i Oslo. Vi smaker på gode viner og skravler om datinglivet sammen med vår introduksjonsansvarlig Ane Hagen. Dette er ikke et sjekke event men et sosialt event for våre betalende medlemmer.
  Del
bottom of page