Å ansette en matchmaker er en god investering for ditt kjærlighetsliv. Ikke bare fordi det gir deg en kvalitetsikring når du skal treffe potensielle partnere, men det gir deg også en trygghet når de går inn i relasjonen. For mange er det de første månedene etter at man har funnet en kjæreste som er vanskelig. Har man en matchmaker med seg har man god støtte og man får veiledning og råd som bidrar til at relasjonen varer.

Å ansette en matchmaker koster fra 30.000 og oppover. De fleste matchmakerne har tidsbestemte avtaler og et visst antall dater i pakken sin. Hver enkelt matchmaker bestemmer hvordan han eller hun vil jobbe, men matchmakerne som er koblet til MatchMe.no har en ting til felles. De er alle under sertifisering eller ferdig sertifiserte.

Sertifiserte matchmakere, din trygghet!

Matchmaking er i stor vekst i Norge og flere selskaper og selvstendige matchmakere dukker opp hele tiden.  MatchMe kvalitetsikrer matchmakere gjennom en egen sertifisering og utdannelse som grunnlegger Ane Hagen står for. Hun har utvilket en egen unik oppskrift som har gitt enormt gode resultater på de parene som har blitt matchet. I de 2 årene hun var aktiv som matchmaker matchet hun 14 par. 13 av disse er fortsatt sammen i dag. Sertifiserte matchmakere har fått opplæring i denne oppskriften og følger hennes retningslinjer. Du kan derfor være sikker på at du er i gode hende hvis du benytter deg av en av matchmakerne på denne listen.

Denne listen vil oppdateres så fort nye matchmakere eller selskaper får vertifisert tilgang. For å være vertifisert må du har vist til gode resultater som matchmaker, eller være under opplæring for å bli sertifisert matchmaker gjennom Kongruent sin matchmaking sertifisering. En sertifisering du kan begynne på etter å ha tatt utdannelse fra Matchmaker Akademiet.

 

STAVANGER

Ane Hagen er Norges mest profilerte datingrådgiver og matchmaker. Hun lanserte MatchMe i 2012 og brukte 3 år på å studere faget og utviklet en unik oppskrift som har gitt en utrolig god matchingstatistikk. I 2015 fikk hun sine første kunder gjennom Kongruent Matchmaking, og 13 av 14 par som hun matchet de to første årene er fortsatt sammen i dag. I dag utdanner hun nye matchmakere gjennom Matchmaking Akademiet og hjelper til når disse matchmakerne skal få sin opplæring for å bli dyktige i faget. Hun tar ikke selv i mot matchmaking kunder, men er med i prosessen sammen med alle matchmakerne som er med i MatchMe nettverket og passer på at disse matchmakerne har de beste statistikkene i Norge.

I tillegg har hun sin egen Exclusive datingklubb og gir individuell rådgivning til de som ønsker det.

Les mer om Ane på hennes hjemmeside: www.anehagen.com

Ane kan kontaktes via hennes Facebook side. eller på ane@anehagen.com

 

STAVANGER

Cecilie tok Kongruent sin matchmakingsertifisering våren 2017. Hun holder til i Stavanger. Cecilie har kartleggingsamtaler for single som ønsker å bli mer bevisst på seg selv og datingen sin, og tar i mot klienter som ønsker å finne den rette for seg.

Du kan lese mer om Cecilie og kontakte henne direkte via hennes egen nettside:

 

Klikk her for å gå til Cecilie sin nettside.

 

OSLO

Anne har jobbet med å skape kontakt mellom mennesker gjennom Icebraker.global i mange år. Hun brenner for å utvikle gode verktøy og produkter som gjør det enklere for oss å ta kontakt med hverandre. Spesielt ensomme og single. Hun er utdannet gjennom Matchmaker Akademiet og holder nå på med sertifiseringen, hvor hun matcher kunder sammen med Ane Hagen. Anne holder til i Oslo og tar i mot kunder der.

Anne kan nås enkelt via Icebraker.global sin Facebook side.

Greta Høiland

TELEMARK

Greta har alltid vært interessert i andre menneskers ve og vel og hennes største styrke som matchmaker er den gode intuisjonen. Hun har etter et rikt arbeidsliv funnet roen som alternativ «behandler» og kombinasjonen av dette og matchmaking er rett og slett perfekt.  Hun er utdannet gjennom Matchmaker Akademiet til Kongruent og er i gang med sin sertifisering hvor hun matcher kunder sammen med Ane Hagen.

Ta kontakt med Greta på mail: 982001ster@gmail.com