Hei!

Så hyggelig at du ønsker å se mer på hvordan registreringen på siden vår er. Jeg heter Ane Hagen og det er jeg som er pådriveren av denne nettsiden. Er det noe som helst du lurer på med registreringen så er det bare å ta kontakt med meg enten via mail ane@anehagen.com eller via min facebook side og chatten der. Jeg er så og si alltid tilgjenngelig og kan svare på dine spørsmål med en gang. http://www.facebook.com/anehagenlove

Under her finner du litt om hva vi vektlegger med hensyn til både din informasjon men også sikkerheten rundt dette. Har du spørsmål er det som sagt bare å ta kontakt, så skal jeg svare så godt jeg kan på det du måtte lure på.

 

 

 

 

Enkel registrering for enkel matching.

Når du legger igjen din info så vil vi kunne sortere informasjonen din slik at vi ganske lett kan se hvem du kan være en match til. Det handler om de viktige tingene som ofte må være på plass for at to mennesker skal kunne fungere sammen over lengre tid. Politikk, religion, holdninger og verdier. Hvordan du ser på verden og hvordan du ønsker at ditt liv skal leves er viktig med tanke på hvem du skal leve livet med. Hvis du har blitt presentert for en kunde og kunden ønsker å treffe deg, så kan matchmakeren grave litt dypere før dere eventuelt får treffe hverandre.

Dine personlige opplysninger er trygge hos oss

Alle opplysninger som du har registrert hos oss blir behandlet konfidensielt. Det er ingen andre enn de vertifiserte matchmakerne som har tilgang til informasjonen dn og de har skrevet under på en taushetsavtale. Ingenting kan tas ut av databasen til Match Me uten kandidatens tillatelse, og du får beskjed fra matchmakeren hvis matchmakeren skal presentere deg for en av sine kunder. Du kan når som helst be oss om at vi sletter deg og dine opplysninger.

Slik er vårt registreringsskjema

Ane har laget ett skjema som har til hensikt til å gi en god karakteristikk over hvem du er, hvilke egenskaper du har, hvilke interesser du, hvilke etiske verdier du har osv. Dette for at matchmakerne som har tilgang til databasen vil kunne få så mye informasjon som mulig til å finne den ideelle match for deg.

Sett av god tid, og pass på at alt blir riktig

Det er meget viktig at du tar deg god tid når du fyller ut dette skjemaet, og at registreringen gir et så riktig bilde av deg selv som det er mulig å få.

En kunde kan ønske seg en kandidat som er sporty, mens en annen kunde søker en kandidat som kanskje ikke er så sporty, men har andre interesser. Både du som kandidat og kundene du blir matchet til er unike, og det er det som gjør matchmaking så interessant og utfordrende.

Ta gjerne kontakt med oss om det skulle det oppstå noen viktige endringer i ditt liv, som gjør at din profil nå vil se annerledes ut. Vi er like interessert som deg i å få profilen din riktig og «up to date».

Angående falske/uriktige profiler

Ikke fall for fristelsen med å «pynte på sannheten», dvs. oppgi uriktig bilde eller krysse av på alternativer som du tror vil gjøre deg mer attraktiv, men som ikke stemmer med deg i virkeligheten. Du vil etter hvert bli avslørt og sitte igjen med et dårlig rykte. «Falske profiler» vil også bli omgjort til ugyldig, uten at en kan registrere seg på sammen navn og nummer igjen.

Hvor sikkert blir informasjonen lagret?

Databasen som benyttes er bygget på Capsule CRM og ligger på en sikker server (SSL). Vår database ligger i en server hostet av Amazon Web Services (AWS) kjent for å sette sikkerhet først. Capsule er også bygd opp slik at det ikke er mulig å registrere seg for å få tilgang, vi må sende invitasjon til hver enkelt matchmaker og setter opp hva de skal ha tilgang til. Før de får en slik invitasjon må de signere en taushetsplikt avtale og signere på at de ikke vil benytte databasen til salg, promosjon av eget selskap eller noe annet enn å ta kontakt med kandidater for å gi dem en date. Du kan derfor være sikker på at det du registrerer til oss, er det kun vertifiserte matchmakere som får tilgang til din informasjon og at formålet når de tar kontakt er at du passer til en av deres klienter.

Det er helt gratis å registrere seg og være kandidat i databasen.  All informasjon du sender inn lagres i en skjult profil som kun matchmakere har tilgang til. Det følger heller ingen forpliktelser, kostnader, spam eller andre ubehageligheter ved å være kandidat i denne databasen. Du tar enkelt kontakt via info@matchme.no hvis du ønsker at din profil skal slettes eller at det er ny informasjon du ønsker registrert. Les mer om registreringen her: Nyttig informasjon om registrering.