Matchmaking handler om å introdusere mennesker som passer sammen til hverandre. En matchmaker ansettes for å finne passende partnere til en klient som ikke ønsker å bruke tid eller energi på selve leteprosessen selv.

Det er også ofte lettere for en profesjonell matchmaker å se hvilke individuelle behov man har som menneske, og finne en partner som utfyller klienten og hvor relasjonen blir bra fordi de individuelle egenskapene til begge fungerer godt i relasjonen.

Matchmaking har eksistert i tusenvis av år, og er blitt mer og mer vanlig igjen i nyere tid. Årsaken til dette er både de travle livene vi lever, men også mangfolde av potensielle partnere som er der ute. Det kan til tider være overveldende å velge eller å bli valgt.

Prosessen med matchmaking er veldig enkel. Klienten betaler for tjenesten og har et startmøte med Ane. Ane begynner å lete etter potensielle kandidater og setter opp møter med klient og kandidat når hun har funnet noen som hun tenker kan passe. (hvor lang tid det tar avhenger av hvilke behov klienten har og hvem som kan passe til klienten. Jo mer kompleks man er, jo lengre tid tar det å finne noen som passer)

Hver 14 dag har man et møte hvor man oppdateres og får snakket om ting man kanskje lurer på.

Hvem passer denne tjenesten for?

Tjenesten passer for deg som virkelig er klar for en relasjon. Er du klient har det ingen stor betydning hvem du er eller hvilke hindringer du har, da matchmakeren enten hjelper deg med hindringene dine, eller har samarbeidspartnere som kan hjelpe. Det er likevel opp til Ane, som er den aktuelle matchmakeren her om hun ønsker å jobbe med deg eller ikke.

Som kandidat er det litt strengene krav hos Ane enn det kanskje er andre steder. Dette fordi hun har god oversikt over sine klienter og hvilke behov og ønsker de har.

  • Det viktigste er at du er ærlig og ferdig med tidligere relasjoner.
  • Du trenger ikke være perfekt, men du må vite hvem du er og klare å være ærlig om de hindringene du tenker at du kan inneha med tanke på en relasjon.
  • Du bør være eller ønske å bli romantisk kompetent. (mer om dette kan du lese på Ane Hagen sin nettside)

Ønsker du å sende en søknad? Det gjør du her:

TRYKK HER FOR Å SENDE SØKNAD