Har du det bra med deg selv, og er klar for den store kjærligheten? Da kan dette være for deg!

Er du singel, har det bra med deg selv, men kunne tenke deg å finne en flott partner? Er du lei datingapper og useriøse nettsider? Kanskje er du registrert på en singelgruppe på Facebook men synes det er vanskelig å se hvem som faktisk passer til deg der inne? Da kan dette være perfekt for deg.

Ane Hagen var gjennom flere år Norges svar på Patti Stanger. Hun har en unik egenskap i det å lese mellom linjene, forstå mangfoldet av våre menneskelige følelser, og ikke minst få frem ærligheten i hver og en av oss.

I 2018 skiftet hun bransje. Etter 11 år som matchmaker og datingrådgiver, fikk hun en unik mulighet til å bli med på en ny fantastisk reise hvor hennes kunnskap kunnne benyttes..  Denne siden som var et av hennes matchmaking-prosjekter er nå hennes personlige database.  Her matcher hun på hobby basis, fordi hun elsker det å hjelpe single finne den rette til seg.

 • Her er det ingen kostnader ved registrering.
 • Personlig matchmaking ut i fra informasjonen du deler med Ane.
 • Ingen andre enn Ane vil kunne se dine personalia.
 • Din informasjon vil aldri bli solgt eller delt med en tredjepart.

Ane brenner for ærlighet og det ekte i mennesket og individet blir satt 100% i fokus ved matching.

 

«For meg handler det ikke om hva du eier, eller hvem du fremstår som utad. For meg handler det om hvem du er og hvordan du har det. Livsstil betyr mye i dagens samfunn og hvordan du lever livet ditt, er blitt veldig viktig, når du skal finne den rette for deg. Samtidig er det også viktig å ha god kommunikasjon og forståelse for forskjellene i oss. Jeg har alltid brukt personlige analyser i min matchmaking business. Jo flere av testene i profilen din du tar, jo bedre er det.  Personlige analyser skal aldri brukes som en fasit, men som et verktøy for å få frem den du er, når du er 100% ærlig med deg selv. Glem tips & triks fra datingbransjen om hvordan du bør oppføre deg, eller være. Sett deg selv i førersetet og bli 100% ærlig med deg selv om hvem du er når du er lykkelig. Da vil jeg kunne se dine behov og finne din perfekte match. »

For registrering og mer informasjon sjekk siden «Bli Matchet av Ane»

2 kommentarer til «Har du det bra med deg selv, og er klar for den store kjærligheten? Da kan dette være for deg!»

 1. Reidun Syversen sier:

  Hei! Jeg er en ungdommelig, frisk, trygg, ressursterk og positiv person som ser muligheter. Jeg vil bli matches med en likesindes mann som kunne gjerne ha hvert yngre enn meg. Det viktigste er at han er trygg og har gutten i seg og har sjarm. Venter på den rette matchen selv om jeg har tre voksne sønner og barnebarn.

  1. MatchMe sier:

   Hei Reidun. Så fint at du har troen på kjærligheten og er klar for å bli matchet. Øverst i menyen finner du noe som heter «Bli Matchet av Ane Hagen». Hvis du trykker der kan du registrere deg uforpliktende og gratis og hvem vet, kanskje venter drømmemannen der inne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *