Hva er matchmaking?

Matchmaking handler om å delegere prosessen med å lete etter en passende partner, til noen andre. Det å bli introdusert til noen gjennom noen kan ha en stor verdi, hvis de som introduserer deg har ivarettatt dine interesser. Du kan be noen du kjenner om å være din matchmaker, du kan registrere deg for å bli matchet med kunder av en profesjonell matchmaker, eller du kan ansette en matchmaker og betale han/henne for å finne den rette til deg.

Grunnen til at det det kan være lurt å benytte en profesjonell matchmaker, er verdien av jobben som gjøres av matchmakeren. Det handler ikke bare om å finne noen som innehar de kravene og ønskene du har, men også de elementene som matchmakeren ser er nødvendig at er på plass for at dere begge skal ha det bra i relasjonen. Les mer om matchmaking her: https://en.wikipedia.org/wiki/Matchmaking

Hva er MatchMe?

MatchMe er et matchmakingkonsept utviklet av matchmaker Ane Hagen gjennom snart 10 år som matchmaker og 18 år med dating som profesjon. Konseptet går ut på samarbeid mellom matchmakere som benytter seg av MatchMe Metoden og som dermed jobber på en lik måte for sine kunder. Konseptet er utviklet både for å skape en bedre matchmakingmodel for kundene, men også for å sikre matchmakere rettferdig lønn ut i fra jobben som gjøres. MatchMe er ikke et datingselskap, det har ingen medlemskap eller medlemside. MatchMe arrangerer ikke treff eller annet for single. Vi jobber med Matchmaking. Det er vår profesjon og det er det vi er dyktige på.

Les mer om MatchMe Metoden her: https://www.matchme.no/matchme-metoden/

Selvstendige matchmakere som jobber sammen.

Matchmakerne som bruker MatchMe metoden og som knytter seg opp den felles databasen er selvstendige matchmakere. Det betyr at du ansetter din matchmaker direkte hos matchmakeren som har sin egen bedrift og som du støtter næringen til ved å bli hennes eller hans kunde. Betingelsen for å være knyttet opp mot MatchMe konseptet er at man benytter MatchMe metoden og at man har faglig kompetanse. Ikke som coach eller menneskekjenner, men som matchmaker. Prisen og betingelsene er like, uansett hvilken matchmaker du velger å jobbe med.

Ikke den største databasen, men kanskje den beste.

Målet til MatchMe er ikke å ha en stor database med single, men å ha en database med single som er klare for en relasjon og som ønsker å bli introdusert til noen slik som vi jobber. Fra å ha en database med over 5000 single tidligere, har nå databasen rett over 1300 single, og vi trives med det tallet. Statistikken gjort til 100dager prosjektet som Ane også har utviklet (for de som vil lete selv) viste at av 10.000 single på Tinder vil bare 30% egentlig være klare for en relasjon, og av de 3000 vil 1% være en god match med deg. Vi ønsker derfor å kun ha de 30% som er klare registrert og dermed ha mindre kandidater å se gjennom for å finne de 1% som passer til våre kunder.

Gratis registrering og god oppfølging.

Du kan være den 1%’en som vi leter etter til våre kunder, derfor anbefaler vi alle single som virkelig er klar for en fin kjæreste å registrere seg i databasen vår. Det er helt gratis.

Du får alltid personlig oppfølging uansett om du er kunde eller kandidat. Dette gjør vi både for å gi deg som registrert en god innføring i hvordan vi jobber, men også for at vi hele tiden skal ha oversikt over de som er registrert og om de ønsker å fortsatt være aktive i leteprosesser.

Det er også viktig å få frem at ingen andre enn matchmakerne har tilgang til din profil og databasen. Vi har ingen ekstra personell som tar seg av mailer eller rydding i systemet. Når du sender en mail til din matchmaker direkte er det din matchmaker som får den mailen. Sender du til våre felles mailer ( hei og slettmeg) kommer de til oss alle.

Taushetsplikt.

Matchmakerne som jobber under MatchMe paraplyen har taushetsplikt. Den trer i kraft med automatikk når du kontakter en av dem, eller registrerer deg i systemet. Informasjon om deg som matchmakeren synes er viktig for matchingen vil kunne deles med de andre matchmakerne. Foreløpig er det kun Hege og Ane som jobber under MatchMe paraplyen. Kommer det nye matchmakere til som får tilgang til din profil og eventuelle matching notater får du beskjed.

Ønsker du å endre eller legge tid noe så kan du sende en mail med informasjon til hei@matchme.no Ønsker du å få slettet din profil så sender du en mail til slettmeg@matchme.no

REGISTRER DEG GRATIS