Hva er matchmaking?

Matchmaking handler om å delegere prosessen med å lete etter en passende partner, til noen andre. Det å bli introdusert til noen gjennom noen kan ha en stor verdi, hvis de som introduserer deg har ivarettatt dine interesser. Du kan be noen du kjenner om å være din matchmaker, du kan registrere deg for å bli matchet med kunder av en profesjonell matchmaker, eller du kan ansette en matchmaker og betale han/henne for å finne den rette til deg.

Grunnen til at det det kan være lurt å benytte en profesjonell matchmaker, er verdien av jobben som gjøres av matchmakeren. Det handler ikke bare om å finne noen som innehar de kravene og ønskene du har, men også de elementene som matchmakeren ser er nødvendig at er på plass for at dere begge skal ha det bra i relasjonen. Les mer om matchmaking her: https://en.wikipedia.org/wiki/Matchmaking

Hva er MatchMe?

MatchMe er et matchmakingkonsept utviklet av matchmaker Ane Hagen gjennom snart 10 år som matchmaker og 18 år med dating som profesjon. Konseptet er utviklet både for å skape en bedre matchmakingmodel for kundene, men også for å gjøre matchmaking til et yrke man kan leve av, ved å sikre matchmakere rettferdig lønn ut i fra jobben som gjøres.

MatchMe er ikke et datingselskap, det har ingen medlemskap eller medlemside. MatchMe arrangerer ikke treff eller annet for single. Vi jobber med Matchmaking. Det er vår profesjon og det er det vi er dyktige på. MatchMe Metoden ble skapt på bagrunn av det Ane så ikke fungerte med vanlig matchmaking og resultatene taler for seg selv. Siden 2019 har alle kunder som har benyttet MatchMe metoden funnet kjærligheten og blitt værende i relasjonen. Mot 60% tidligere.

Les mer om MatchMe Metoden her: https://www.matchme.no/matchme-metoden/

Gratis registrering og god oppfølging.

Så hva ser våre kunder etter? Positive og engasjerte single som har det bra med seg selv. Hvem du er, hvordan du lever livet og hva slags verdier og holdninge du har er ikke spesifisert. Du kan være den 1%’en som vi leter etter til våre kunder ansett og derfor anbefaler vi alle single som virkelig er klar for en fin kjæreste å registrere seg i databasen vår. Det er helt gratis.

Du får alltid personlig oppfølging uansett om du er kunde eller kandidat. Dette gjør vi både for å gi deg som registrert en god innføring i hvordan vi jobber, men også for at vi hele tiden skal ha oversikt over de som er registrert og om de ønsker å fortsatt være aktive i leteprosesser.

Det er også viktig å få frem at ingen andre enn matchmakerne har tilgang til din profil og databasen. Vi har ingen ekstra personell som tar seg av mailer eller rydding i systemet. Når du sender en mail til din matchmaker direkte er det din matchmaker som får den mailen. Sender du til våre felles mailer ( hei og slettmeg) kommer de til oss alle.

Taushetsplikt.

Matchmakerne som jobber under MatchMe paraplyen har taushetsplikt. Den trer i kraft med automatikk når du kontakter en av dem, eller registrerer deg i systemet. Informasjon om deg som matchmakeren synes er viktig for matchingen vil kunne deles med de andre matchmakerne. Foreløpig er det kun Hege og Ane som jobber under MatchMe paraplyen. Kommer det nye matchmakere til som får tilgang til din profil og eventuelle matching notater får du beskjed.

Ønsker du å endre eller legge tid noe så kan du sende en mail med informasjon til hei@matchme.no Ønsker du å få slettet din profil så sender du en mail til slettmeg@matchme.no

REGISTRER DEG GRATIS