90 dagers regelen for matchmakere, og hvorfor den fungerer.

For noen måneder siden ble Ane leid inn til å se litt på statistikkene til et av USA’s største matchmakingselskap. De ønsket å forberede konseptet sitt og få en bedre statistikk å vise til kundene sine. De ønsket å jobbe mer effektivt og ha en bedre motivasjon til å finne den rette til kundene raskere enn de gjorde i dag.  Bakgrunnen for at de kontaktet Ane var at hun hadde møtt en av de ansatte i selskapet når hun var på Love Coach Conference i USA i Februar 2017. Det hadde hun delt sin erfaring for med gode statistikker. Det å få langvarige relasjoner var noe Ane hadde spesialisert seg på, men det å få langvarige relasjoner med hurtig matching var nytt for henne. Utfordringen tok hun selvfølgelig på strak arm.

Ane sammen med 7 andre flinke matchmakere på Love Coach konfransen i LA.
Ane sammen med 7 andre flinke matchmakere på Love Coach konfransen i LA.

90 dagers regelen, for sikkerthet og effektivitet.

Det er en ting å finne en oppskrift som gjør at de du matcher forblir sammen. En annen ting er å skulle finne en god match på kortest mulig tid. Som matchmaker er man avhengig av å få det til, fordi tid er penger, og jo mer tid du bruker jo mindre tjener du pr time du bruker. Jo mer effektiv du som matchmaker kan være, jo bedre rykte får du og jo mer tid har du til å ta i mot nye kunder.  Samtidig er man også avhengig av å ha et system som gjør det trygt for kunden å velge å delegere oppgaven og betale for det.

90 dagers regelen ble laget for å gjøre det enklere for kunden å ta avgjørelese om å ansette en matchmaker. Beløpet som skulle betales med en gang ble mindre og tidsfirsten kortere.  Matchmakeren fikk også et ekstra press på seg for å finne de rette raskere for å få full betaling for tjenesten.

Kunden betalter inn 50% av beløpet som en startavgift for analyser og tester. Så betales det resterende beløpet etter 90 dager hvis den rette til kunden har blitt funnet. Som en bonus for raskt utført arbeid.

Men er det mulig å finne den rette til en kunde på 90 dager? Ane mener definitivt ja. Hun gjorde selv et eksperiment for noen år siden som endte med at hun ikke bare fant kjærligheten på 90 dager men ble faktisk fridd til og forlovet i løpet av noen dager ekstra. Fra Ane var singel til hun ble forlovet gikk det akuratt 100 dager.

«Det var konkretisering og full konsentrasjon på meg som kunde som førte til det resultatet. Ingen andre forstyrrelser i form av markesføring, salgspitcher, informasjonsmøter eller andre tidskrevende ting. Jeg hadde en hovedoppgave å gjøre og det var å finne en kjæreste til kunden, altså meg. Når jeg implementerte det jeg gjorde da, i et nytt system hos Matchmakerne i USA, gav det resultater. 70% av kundene deres finner nå kjærligheten innen 90 dager og 90% av disse holder sammen ved å benytte seg av den unike matchingmetoden jeg hele tiden har benyttet for å få forhold som varer. »

Har du spørsmål rundt denne tjenesten, som feks pris eller hvilke norske matchmakere som benytter seg av denne metoden? Send en melding til matchme@matchme.no for mer informasjon.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *